Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Smarta företagspresenter till dina anställda

Om du driver ett företag och har några anställda vet du säkert redan att presenter ofta uppskattas. Det visar att du bryr dig om de anställda och att du ger dem ett mervärde av att jobba för dig. Presenter till de anställda brukar delas ut vid särskilda tillfällen. Det kan till exempel vara vid jul, när någon fyller år eller om ni har uppnått ett särskilt mål som ni har jobbat för länge.

Ett tips är att våga tänka utanför boxen när du ska köpa presenter till dina anställda. Alla uppskattar såklart blommor, choklad eller delikatesser, men du kan gärna kombinera det med lite mer personliga saker. Här kommer några tips på vad du kan ge bort nästa gång:

Accessoarer till företagsmobilen

Om alla på jobbet har samma företagsmobil kan det vara trevligt att ge bort mobiltillbehör som en present till de anställda. Mobilskal som matchar kan till exempel ge en enhetlig stil för samtliga anställda, samtidigt som det ger ett skydd för arbetsmobilerna som ofta slits mer än mobiler för privatbruk.

Ge bort en dag på spa

Att ge bort ett presentkort på ett dagspa är en omtyckt present, särskilt om ni har ett fysiskt arbete som kan göra att musklerna ömmar. Kolla upp om ni har ett dagspa i ert närområde och köp presentkort som räcker till en hel- eller halvdag med någon form av behandling som till exempel massage.

Bjud på en kort resa

Istället för att ge bort presenter kan du ta med dina anställda på en kort resa med buss eller tåg. Ni kan till exempel åka till Danmark i en eller två dagar, gå på museum och äta gott tillsammans. Kombinera det gärna med något som rör er verksamhet, som ett studiebesök eller liknande. Men se till att lämna tillräckligt med utrymme för underhållning och fritid om det är en present.