Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Arbetskläder med tryck ger en enhetlig profil

Om du driver ett företag med några anställda och ni jobbar ute i offentligheten på något sätt, så kan det vara en bra idé att skapa en enhetlig profil som tydligt visar vilket företag ni representerar. Det enklaste sättet att göra det på är genom att använda arbetskläder med tryck. När alla anställda har på sig likadana arbetskläder ger det ett proffsigt intryck som skapar ett förtroende.

Tryckta plagg för flera olika branscher

Arbetskläder med tryck kan användas i flera olika industrier, som till exempel inom vården, i restauranger och i bygg- eller måleribranschen. Det finns även varselplagg och andra specialplagg som går att trycka på. Förutom att välja kläder som är lämpliga för det arbete som ska utföras, så ska arbetskläderna gärna vara bekväma och snygga att se på.

Låt gärna plaggens färger matcha företagets grafiska profil för att skapa en genomgående profilering. Om blått och svart finns med i företagets logotyp eller webbsida, så kan det till exempel vara snyggt att låta plaggen går i samma färger. Fundera gärna på hur färger matchar – en logotyp i rött kan till exempel vara snyggare om den trycks på svarta plagg.

Företagets logotyp på flera plagg

Det går att trycka på de flesta olika plagg och det rekommenderas att företaget använder samma tryck på olika delar av arbetsklädseln. Om det till exempel både finns en t-shirt, övertröja och jacka kan företagets logotyp tryckas på bröstet på t-shirten och övertröjan, samt på ryggen eller på bröstet på jackan. Det låter allmänheten identifiera var dina anställda arbetar oavsett väderlek och vilka plagg de väljer att ha på sig.

Obs: det är kul att trycka och profilera, men gå inte överstyr. Lagom är bäst, så fundera på om ni verkligen behöver logotypen på mössor, vantar, jackor och byxor. Välj hellre ut några väl utvalda plagg för att ge ett bra intryck utan att det blir plottrigt.

Det fyller flera olika funktioner

Arbetskläder med tryck ger inte bara en enhetlig stil som gör att företaget ser proffsigare ut. Dina anställda visar även upp att företaget finns varje gång som de rör sig ute med era profilerade plagg.

Potentiella kunder som stöter på dina anställda och har ett trevligt möte, eller som kanske beundrar hur bra de arbetar, kan lätt se ert företagsnamn och få tag på era kontaktuppgifter genom en enkel internetsökning. Dina anställda är företagets bästa marknadsföring.

Men arbetskläder med tryck kan även höja företagets känsla av sammanhållning. Att alla har på sig en gemensam uniform med företagets logotyp, kan faktiskt leda till att de anställda känner en starkare gemenskap och tillhörighet.