Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Purefun Group AB gör entré på börsen

I november 2021 kom ett glädjande besked, Purefun Group AB planerar att notera sig på börsen under den första delen av 2022. I december 2021 upprepades denna plan, och mycket riktigt. Här står vi nu, med en stor förväntan, och inte minst en längtan inför denna kommande händelse. Vilka är då Purefun Group AB, och vad pysslar de med egentligen? Detta är ett E-handelsbolag som kommit att ta oss med storm och de är idag verksamma inom den nordiska E-handelsmarknaden. Det är främst två segment som kommit att känneteckna detta bolag.

Det växande e-handelsbolaget

Detta är ett E-handelsbolag som kommit att nå en enorm tillväxt under de senaste åren. Främst så arbetar de med sexuell hälsa där de tillhandahåller med och säljer vuxenleksaker där de driver den otroligt populära E-handelsplattformen som går under namnet Vuxen (deras primära konkurrenter är Sinful, Taboo, Mshop och Joyful). Bolaget har lagt en stor vikt vid sina produkter och på sin handelsplattform finner vi ett brett utbud och sortiment av produkter från deras egna varumärke. Bortom segmentet inriktat mot vår sexuella hälsa driver de även DOGGIE som också detta är en E-handelsplattform där de är återförsäljaren av produkter till våra djur. Purefun Group AB är ett bolag som tidigt kom att möta en stor tillväxt där de kommit att bli ett ledande bolag och det har nu blivit dags för att ta nästa steg på resan.

I februari tas nästa steg

Purefun Group AB är ett aktiebolag som kom att ta form och grundades år 2005. Sedan dess har de nått enorma framgångar och tiden har nu kommit för bolaget att ta nästa steg i deras otroliga resa. I november 2021 påtalades ett intresse och en plan på att börsnoteras men vilken lista de skulle noteras på var fortsatt okänt. I december 2021 uttalade sig bolagets VD där de fastslog att planerna på att noteras skulle komma att bli verklighet, och detta på listan First North. Med start år 2005 är nu det dags för Purefun Group AB att den 14 februari 2022 ta plats och noteras på First North listan.

Detta är bolagets nästa steg och de ser detta som ett steg i deras fortsatta tillväxt där börsnoteringen kommer att göra det möjligt för bolaget att växa såväl ekonomiskt men också inom andra nischer. I förköpet av aktier tecknas de nu för 25 kronor per aktie, och med deras otroliga ekonomiska utveckling sen år 2005 kan vi nog tros vänta att intresset för aktier inom detta bolag kommer att vara mycket hög.

Leave a Reply

Your email address will not be published.