WEBBSHOW: Roos Möter

Avsnitt 8: Peter Settman

I säsongens sista avsnitt av Roos Möter gästar Peter Settman studion, entreprenören bakom det framgångsrika produktionsbolaget Baluba.

Avsnitt 7: Bingo Rimér

I säsongens 7:e avsnitt av entreprenörsprogrammet Roos Möter gästas studion av Skandinaviens mest kända fotograf och en av Sveriges mest tunga entreprenörer Bingo Rimér.

Avsnitt 6: Mika Kjellberg

I sjätte avsnittet berättar Mika om hur hon är som entreprenör, sin blyghet och synen på trådsmala modeller. Hon berättar även om sin största rädsla som entreprenör och hur hon bearbetar det.

Avsnitt 5: Emma Wiklund
I det femte avsnittet av Roos Möter berättar Emma Wiklund om sitt entreprenörskap, modellkarriären, kvotering och hur hon kombinerar företagandet med familjelivet.



Avsnitt 4: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip

I veckans avsnitt av Roos Möter är entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip gäst. Hon avslöjar bland annat hur hon hinner med alla sina projekt, hur revanschen drivit henne och varför hon skulle välja att vara partiledare i Vänsterpartiet. Dessutom läxar hon upp Douglas kring bloggandet.

Avsnitt 3: Anna Bråkenhielm
Anna Bråkenhielm ligger bakom miljonsuccéer som Robinson och Passion for Business och är för närvarande är vd för det nystartade produktionsbolaget Scandinavian Studios.

Avsnitt 2: Per Holknekt 
Serieentreprenören Per Holknekt berättar om tiden som professionell skateboardåkare, framgångarna med klädmärket Odd Molly och varför han bränt alla sina priser.

Avsnitt 1: Greger Hagelin
Greger Hagelin, grundaren och VD:n för klädmärket WeSC, berättar sin historia om hur han startade klädmärket, hans intresse för skating, drömmen om ett eget flygbolag, om varumärket WeSC, och hur man balanserar familjelivet och arbetet.