Foto: Rosie Alm

Bild 1 / 6

0
 Therese Albrechtson 
Foto: Rosie Alm

Bildextra: 6 föreläsare vi rekommenderar

Företagskickoffen är bokad och de anställda är förväntansfulla. Konferensen är planerad in i det minsta men det är något som saknas. Du vill inspirera dina anställda att bli bättre. Och framförallt vill du själv bli en bättre entreprenör. Om du har noll koll på föreläsare ger vi dig här några väl valda tips.

Therese Albrechtson, 26 år, prisad entreprenör och en uppskattad talare såväl bland ungdomar som bland Sveriges toppolitiker och företagsledare. Therese har bl.a mottagit priser i topp som Europas bästa unga entreprenör, Årets Kvinna, Sveriges ovanligaste företagare samt finalist i Sveriges företagerska och framtida ledare. ”Du inspirerar oss alla och är ett perfekt exempel på entreprenörskap och förebild” säger Maud Olofsson om Therese.

Magnus Berglund, 24 år. Kommunikationsstrategen som sprungit sex marathonlopp och föreläser om inspiration, kreativitet och marknadsföring. Senast var det London om Olympiska Spelen och kreativ marknadsföring. Magnus hittar inspirationen hos ståuppkomiker. Kan bokas här.

Johannes Hansen, 26 år. Han tycker att vi inte behöver fler duktiga människor i Sverige. Vi behöver fler modiga. Johannes föreläser om personlig utveckling och ledarskap med fokus på mod. Att skjuta upp något vi vet att vi borde göra eller att lägga över det på någon annan är största anledningen till att människor och företag inte växer. Han tror på att utmana sig själv och göra saker även om de är obekväma och obehagliga. ”Mod är inte att inte vara rädd. Mod är att vara rädd och göra det ändå” säger Johannes.

Anton Johansson, 23 år, är en av Sveriges mest anlitade talare om trender, internet, sociala medier, ehandel, digitala affärer och entreprenörskap. Läs hans blogg på Entreprenör24 här och boka honom här.

Torkild Sköld, 50 år har med sina tidigare erfarenheter och kompetenser satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett vilken bransch eller organisation som är publik. Torkild föreläser om  hur tar du dina beslut och hur du utvecklar och förvaltar ditt eget personliga ledarskap. Utnämnd till årets bästa nya föreläsare 2011 av Riksförbundet för Coacher Och Föreläsare.

Anna Fagerström, 50 år är TV4-journalisten som startade PR-kiosken för att lära småföretagare marknadsföra sig gratis i tidningar, webb, radio och tv. I webbvideokurser, på seminarier och i workshops lär hon ut trix och knep hon lärt sig under sina många år i medierna. Nästa föreläsning är den 1 juni i Stockholm och anmäla sig kan man göra här. Andra datum är 15 juni och 3 september och har också tema ”Så kommer du med i medierna”.


Som Entreprenör24:s läsare får Ni 15% vid bokning om Ni uppger kod Entreprenör24.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
  Douglas
Entreprenör24 tar en paus

Brev från Douglas Roos

  Foto: Carlos Aránguiz
Special: Dogge Doggelito vs Dogge Roos

De två entreprenörerna ger sina tips

  AP Photo/Manuel Blondeau
Bra sagt av Richard Branson

Kolla in superentreprenörens bästa citat

  Nanagyei
Planera, pynta och prata

Så planerar du ett lyckat företagsevent

  Flickr/Adrien Leaguy
Saker du inte ska ljuga om

Det du ska berätta för medarbetarna

  Jack Sommer, Laura Sommer, Craig Tann
Säljer sitt hus för Bitcoins

För 16 000 Bitcoins är lyxvillan din

  Mikaela Shiffrin
Många väljer att se OS på jobbet

Sänds på bästa arbetstid

  Jonas Ekströmer / SCANPIX
Så klarar ni vinterkräksperioden

Förbered företaget

  lonekalkylatorn
Veckans app: Lönekalkylatorn

Se din lön netto

  PatrickMcMullan.com
Åtta kvinnliga superentreprenörer

Inspireras av de som lyckats